Over ons

Bent u op zoek naar een rijschool in Zaandam en Amsterdam en Almere? Waar u op uw eigen tempo en op uw gemak uw rijlessen kunt volgen? Beste meneer, u heeft hem gevonden! Bij RijenDam is alle aandacht 100% gericht op u.

Eén van de beste en modernste rijscholen in de regio Noord-Holland. Bij het grote publiek staan wij bekend onder de naam “RijenDam Verkeersopleidingen”.

Jaarlang ervaring
— OP WEG NAAR DUURZAAMHEden

WELKOM BIJ RIJSCHOOL RijenDam!

Bent u op zoek naar een rijschool in Zaandam en Amsterdam en Almere? Waar u op uw eigen tempo en op uw gemak uw rijlessen kunt volgen? Beste meneer, u heeft hem gevonden! Bij RijenDam is alle aandacht 100% gericht op u.

Wij zijn één van de beste en modernste rijscholen in de regio Noord-Holland. Beste meneer/mevrouw, bij het grote publiek staan wij bekend onder de naam “RijenDam Verkeersopleidingen”. Klanten beoordelen ons met een 4,9!

Waarom kiezen voor onze rijlessen?

100% gratis proefles bij aankoop éen van onze pakketen.

Bij RijenDam beginnen we altijd met een 100% gratis proefles. In tegenstelling tot andere rijscholen hoef je bij ons echt niets te betalen voor je proefles, en het wordt ook niet verrekend met je uiteindelijke lespakket. Tijdens de proefles zal jouw vaste rij-instructeur inschatten hoeveel lessen jij mogelijk nodig hebt. Jij krijgt ook de kans om een gevoel te krijgen bij jouw instructeur, en dat is net zo belangrijk! Als je een proefles aanvraagt, kun je volgende week al achter het stuur zitten. Geen wachtlijsten, dus. Lessen zijn mogelijk zowel doordeweeks als in het weekend. Wacht niet langer en vraag hier uw gratis proefles aan.

Slimme rijlessen in examengebied

RijenDam staat bekend om zijn unieke leerwijze. jij hebt één vaste rij-instructeur waarmee jij vooral gaat rijden in het examengebied. Op deze manier leer jij de routes van jouw rij-examen door en door kennen, wat de kans vergroot dat jij je rij-examen in één keer kunt halen. Bovendien verliest jij geen tijd in de drukke straten van Amsterdam. jij rijdt effectief op een route waar jij alle benodigde technieken kan oefenen. Een positief aspect is dat je geen andere leerlingen hoeft op te halen. Alle aandacht is volledig op jou gericht!

8 bijzonderheden van de beste rijschool in Amsterdam en Zaandam.

  • Beoordeeld met een 4,9
  • Lessen kan doordeweeks en weekends
  • Achteraf betalen (0f betalen in termijnen) mogelijk
  • Rij-instructeurs met 5+ jaar ervaring
  • Geen wachttijden en lessen in examengebied
  • Herexamen alleen €275,-
  • Rijlessen in examengebied
  • Ook geschikt voor faalangst